Raspisani tenderi za obnovu četiri zgrade KCV stare više od 100 godina

VOJVODINA – Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine raspisala je dva tendera za rekonstrukciju četiri objekta u okviru kompleksa Kliničkog centra Vojvodine, a vrednost oba procenjena je na 1,4 milijarde dinara, bez PDV-a.

Rok za prijavu na tender je 31. jul, a vrednost posla procenjena je na 739 miliona dinara.

U planu je da bude obnovljen i objekat broj 5, odnosno zgrada Klinike za urologiju, Klinike za maksilofacijalnu i oralnu hirurgiju, Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i Laboratorijsko odeljenje za nuklearnu medicinu Kliničkog centra Vojvodine.

Takođe, radovima je obuhvaćen i objekat broj 11, u kome se nalaze Klinika za nefrologiju i kliničku imunologiju, kao i odeljenje za hemodijalizu sa operacionim blokom na prvom spratu.

Vrednost ovog tendera procenjena je na 685 miliona dinara. Rok za projavu je 24. avgust.

Rok za izvođenje radova na svim objektima ne može biti duži od 540 kalendarskih dana.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.