Rasistički napad u Zagrebu (VIDEO)

ZAGREB – Na društvenim mrežama pojavio se jeziv rasistički snimak iz Hrvatske na kojem lokalni muškarac vređa i napada dostavljača hrane koji je poreklom iz Indije.

U Hrvatskoj je u jednom gradu došlo do strašnog rasističkog napada na jednog muškarca iz Indije. Žrtva napada je muškarac koji radi kao dostavljač hrane, a iz čista mira ga je napao i prišao mu muškarac koji se snimao i vređao ga čim ga je ugledao.
Muškarac iz Hrvatske je viknuo žrtvi napada da se zaustavi, a onda je počeo da ga ispituje odakle je. Potom mu je rekao da ide kući u Indiju jer “ovde” nije poželjan, a muškarac iz Indije je, kulturno i uz osme, odgovarao na pitanja, a nakon toga se udaljio.

Mnogobrojni komentari osvanuli su na društvenim mrežama. Ljudi su zgroženi ponašanjem muškarca koji je napao dostavljača, ne mogu da veruju da se to dešava u njihovoj okolini u 21. veku.

“Koliko go*no od čoveka moraš biti ovo da radiš?”; “Do pre par godina svi su se busali kako kod nas nema rasizma”; “Ovo je neprijatno za gledanje, sve vreme mislim kako li je jadnom čoveku. Koja ga je muka naterala da dođe u ovu našu vukoje*inu pa mora da trpi ovakve debilčine koje, za početak, ne razlikuje crnce od indijaca. Šta ćemo sa Romima? I oni su tamniji od nas superiornih belaca?”, glase samo neki od komentara zgroženih ljudi.

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: