Još jedan rasistički napad u Hrvatskoj (VIDEO)

ZAGREB – Nakon stravičnog slučaja rasizma u Hrvatskoj gde lokalni muškarac vređa dostavljača Wolta, isti čovek je u Zagrebu napao drugog muškarca zbog njegove boje kože.

Hrvatska je šokirana slučajom rasizma nad dostavljačom Wolta, a sada se pojavio i “nastavak” priče, piše hrvatski “Jutarnji list”. Nepoznati muškarac se snimao dok vređa na rasnoj osnovi muškarca iz Indije koji radi kao dostavljač Wolta, a sada je isti muškarac u Zagrebu napao drugog muškarca na osnovu njegove boje kože.

On se snima ulicom dok hoda i ide ka muškarcu kojeg je ugledao. Uvredio ga je zbog njegove boje kože, a nakon toga mu je uzviknuo nacistički pozdrav “Seig Heil”.

“Dođem u Zagreb i prvo što vidim je crn*c. Ej nig*r… evo ga nig*r, fuck off. Seih Heil”, izjavio je nepoznati muškarac.

Čovek kome se obratio bio je vidno uplašen sa kapuljačom na glavi. Držao je telefon u ruci i zbunjeno je gledao muškarca koji mu prilazi i viče na njega. Komentari su se samo nizali.

“Nisi ti Zagreb nikada ni video”; “Koliko go*no od čoveka moraš biti ovo da radiš?”; “Do pre par godina svi su se busali kako kod nas nema rasizma“; ”Ovo je neprijatno za gledanje, sve vreme mislim kako li je jadnom čoveku. Koja ga je muka naterala da dođe u ovu našu vukoje*inu pa mora da trpi ovakve debilčine koje, za početak, ne razlikuje crnce od indijaca. Šta ćemo sa Romima? I oni su tamniji od nas superiornih belaca?“, glase samo neki od komentara zgroženih ljudi koji apeluju na policiju da što pre pronađe muškarca koji na ovaj gnusan način napada strance.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: