logo transparend vojvodina uzivo

Radovi u OŠ „Sveti Sava“ u Pančevu: U toku zamena stolarije

PANČEVO – U osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Pančevu počeli su radovi na zameni drvene stolarije aluminijumskom. Tim povodom školu je obišla gradska većnica za obrazovanje mr Tatjana Božić.

Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje istakla je da Grad Pančevo nastavlja da ulaže u uređenje osnovnih i srednjih škola.

„Za Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Pančevu planirana su sredstva u iznosu od 9 miliona dinara za izvođenje radova na kotlarnicama, ali i sredstva u iznosu od 3.010.808 dinara za zamenu preostale stolarije u ovoj školi. Najčešći radovi u školama bili su sanacija fiskulturnih sala i uređenje školskih dvorišta, reparacije i farbanje ulaznih vrata, delova fasade, zidova u školi, sanacija krovova i radova na santiranim čvorovima, kao i opremanje kabineta i učionica“, rekla je Tatjana Božić.

 

 

Ivan Veličković, v.d. direktor OŠ „Sveti Sava“ u Pančevu, u ime svih činilaca školskog života OŠ “Sveti Sava“, zahvalio se gradu Pančevu na podršci.

„Potpisan je ugovor o izvođenju građevinskih radova u OŠ “Sveti Sava“ 4. aprila ove godine. Ugovor se odnosi na zamenu drvene novom aluminijumskom stolarijom. Izvođač će nakon ugradnje uraditi opšivku sa spoljnje strane kao i špolente sa unutarnje strane. Takođe, biće obrađene i obojene postojeće zaštitne rešetke. Radovi su počeli 7. aprila i biće završeni pre dogovorenog roka. Osim poštovanja dogovorenih rokova, kvalitet radova je na visokom nivou. Radovima vrednim skoro 3.000.000 dinara obuhvaćen je boravak škole kao prioritet, zbornica, i nekoliko manjih prostorija školske zgrade. Novac za izvođenje radova na zameni stolarije izdvojen je od strane Gradske uprave grada Pančeva. Nakon završetka radova ostaće nekoliko manjih prostorija čiju bi stolariju trebalo zameniti novom“, objasnio je Ivan Veličković.

Pročitaj još:

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.