Radna akcija uređenja Opštine Beočin

BEOČIN – U susret obeležavanju Dana planete zemlje koji se širom sveta različitim radnim i ekološkim akcijama obeležava danas 22. aprila, u Opštini Beočin je u proteklim danima organizovana dobrovoljna akcija uređenja dvorišta u kojoj su uzele učešće kolege koje su zaposlene u Kabinetu predsednice opštine Beočin kao i zaposleni u Opštinskoj upravi.
foto: Opština Beočin

Prema rečima predsednice opštine Biljane Janković, ova akcija okupila je sve kolege dobre volje oko ideje da se počne od svog dvorišta i da se prostor i neposredna okolina beočinske upravne zgrade ulepša i učini prijatnijom kako za zaposlene tako i za sve naše sugrađane.

foto: Opština Beočin

„Budući da akcija uređenja dvorišta zgrade Opštine nije bila obavezna, već je to stvar dobre volje i želje da kao kolektiv, volonterski, pružimo podršku našem JKP-u „Beočin“ u poslovima prolećnog uređenja grada, drago mi je što su se kolege odazvale i što smo imali priliku za druženje u ovim sunčanim danima i zajedničkim aktivnostima.“, rekla je Janković i dodala da ovakve akcije ne treba da se sprovode isključivo kada se obeležavaju međunarodni događaji, već mogu biti dobra praksa tokom cele godine i pokretač i za ostale ustanove da oplemene svoj prostor.

foto: Opština Beočin

Tokom radne akcije naše kolege angažovale su se oko poslova uređenja travnjaka, sađenja novog cveća, farbanja ulaznih gelendera i ograde a u većim i zahtevnijim poslovima pomogli su i vredni radnici JKP „Beočin“.

foto: Opština Beočin

Na jesen nas u Beočinu očekuje novi krug sadnje i pošumljavanja i verujemo da je to dobra prilika da nam se svi ljudi dobre volje i zainteresovane organizacije pridruže kako bi naše kvartove i zelene površine uredili za budućnost novih generacija.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.