Radionica na temu: Internet alati

opstina-bac-zgrada
BAČ -U petak 25. novembra, u prostorijama Centra poslovnih kompetencija u Baču, ulica Nikole Tesle 17, održaće se trening radionica na temu: Internet alati. 

Radionica je namenjena ženama sa teritorije opštine Bač, koje pripadaju grupi teže zapošljivih kategorija (žene na selu, Romkinje, nezaposlene žene preko 45 godina starosti, žene povratnice iz inostranstva, samohrane majke, mlade žene do 30 godina I druge kategorije teže zapošljivih grupacija).

Radionica se organizuje u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, a deo je šireg projekta koje ovo udruženje realizuje pod nazivom „Ekonomsko osnaživanje ranjivih grupa žena kroz obuke za zanate“, finansiranog od strane Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ u okviru programa „Migracije za razvoj“.

Početak radionice je zakazan za 13h, u glavnoj učionici Centra.
Svi koji žele da prisustvuju zakazanoj radionici mogu da se prijave u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, na telefon 064/8511922, ili putem mejla jelena.kovacevic@bac.rs ili Vesni Petrović u Udruženju Roma I Rumuna “Mladost” Vajska na telefon 069/1448824.

O radionici „Internet alati“
Radionica „Internet alati“ pruža informacije o korišćenju društvenih mreža, alata i veb sajtova koji mogu da pomognu u (samo)zapošljavanju. U okviru radionice prikazaće se mogućnosti upotrebe društvenih mreža, internet alata I sajtova u poslovne svrhe (Facebook, IInstagram, TikTok, Linkendin i drugih) i polaznice će se upoznati sa značajem umrežavanja za lakše dolaženje do posla ili pokretanje sopstvenog biznisa.
Nakon radionice, polaznicama je na raspolaganju dvomesečni period mentoringa, za dalje produbljivanje znanja i pitanja koja nisu bila u dovoljnoj meri razvijena tokom radionice, a ispostavi se da je potrebna za dalju primenu kod polaznica.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.