Pripadnici PU Bač dobili novu opremu

PU Bač-donacija
BAČ – Opština Bač donirala je policijskoj stanici opremu, što se pokazala kao dobra praksa opštine Bač i Policijske stanice u našoj opštini.

Primopredaji opreme prisustvovali su načelnik policije Dejan Stojanov, komandir policijske stanice Đorđe Bajac, zamenik komandira Branislav Trebovac, šef odseka saobraćajne policije Jovan Modrinić i ostali pripadnici policije. Ispred Opštine Bač opremu su uručili zamenica predsednika opštine Bač Marina Balaban, saobraćajni inspektor Juraj Javornik i predstavnik opštinske uprave Bač Žarko Vasić.

Po godišnjem programu, Opština Bač je nabavila deo potrebne opreme i tehničke podrške za policijsku stanicu u Baču. U pitanju su sredstva neophodna za svakodnevni rad policije, kako bi se pre svega, delovalo preventivno na poštovanje zakonskih propisa i saobraćajnih pravila, a što opet za cilj ima, veću bezbednost svih učesnika u saobraćaju i manje saobraćajnih nezgoda.

Dobra saradnja, uzajamna pomoć i podrška, traje već godinama, sve u cilju podizanja saobraćajne kulture a time i nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.