Promocija zbirke priča „Život ume da bude fer“ u Kulturnom centru Zrenjanina

ZRENJANIN – Nakon uspešno održane promocije knjige „Ljubav u Orlovatu“ u novembru, publiku i čitaoce u Maloj sali Kulturnog centra, u petak,  3. februara sa početkom u 19 časova, očekuje promocija najnovije  zbirke priča „Život ume da bude fer“, publiciste, univerzitetskog profesora, autora i koatora velikog broja udžbenika, monografija, stručnih radova, učesnika mnogih radijskih emisija i televizijskih ostvarenja Zrenjaninca Šimona A. Đarmatija.

Knjiga donosi nove zapise iz Đarmatijevog života,  koju čini skup priča o vremenu koje je prošlo ali čvrsto sačuvano u autorovom sećanju.

„ Značaj ovakvih ostvarenja svakako se ogleda u oslikavanju duha jedne epohe od načina života, intimnih doživljaja, odrastanju, studentskim danima, nezaboravnim putovanjima, ispričano  veselim i odmerenim stilom, toplinom i neizbrisivim šarmom.“ – poručili su ovim povodom iz Kulturnog centra Zrenjanina.

Na promociji, pored autora o knjizi će govoriti Dragana V. Todoreskov, recenzent i Jasmina Bukvić, urednica izdanja iz izdavačke kuće Sezam Book.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: