Prolećni koncert mladih klavirista

PEĆINCI – Prolećni koncert učenika klavira pećinačkog odeljenja muzičke škole „Teodor Toša Andrejević“ održan je u pećinačkom Kulturnom centru.

Nastupili su svi učenici iz klase nastavnice klavira Ivane Ohmut sa gostima – klaviristima iz klase Branislave Trifunović. Na repertoaru su se, pored dečjih pesama u izvedbi najmlađih učenika i klasičnih numera u izvedbi onih starijih, našle i recitacije i vokalne numere posvećene proleću. Koncert je tematski obogaćen prolećnim radovima polaznika likovne sekcija Kulturnog centra Pećinci, pod mentorstvom nastavnice Vesne Luković.

„Zahvaljujem se svoj deci koja su vredno radila na realizaciji ovog koncerta, a njihovim roditeljima i Kulturnom centru Pećinci na podršci. Mi nastavljamo vredno da radimo, jer nas očekuju takmičenja u Beogradu i u Sremskoj Mitrovici, kao i godišnji ispiti“ – izjavila je organizatorka koncerta, nastavnica Ivana Ohmut.

Podsećamo da su prijave za upis u pripremni i prvi razred muzičke škole otvorene i dostupne na sajtu https://muzickaskolaruma.edu.rs/upis/. O terminima prijemnog ispita u muzičku školu javnost će biti obaveštena tokom meseca maja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.