Privremena izmena režima saobraćaja zbog održavanja Fruškogorskog maratona

NOVI SAD – Zbog održvanja 47. Planinarskog maratona na Fruškoj gori, određuje se privremena izmena režima saobraćaja, i to na sledeći način:

-Od 26. aprila od 12.00 časova do 28. aprila 2024. godine do 20.00 časova određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja i zabranjuje se parkiranje motornih vozila u delu puta Sremska Kamenica – Popovica, od odvajanja Majdanske ulice do autobuske okretnice na Popovici.
Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na prioritetna vozila, vozila stanara, vozila učesnika maratona i službena vozila maratona.
-27. aprila od 6.30 časova do 14.00 časova određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja i zabranjuje se parkiranje motornih vozila na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, od raskrsnice ovog puta i obilaznice oko Sremske Kamenice do Majdanske ulice na Popovici, i privremena zabrana saobraćaja na putu za Popovicu, kod Mošine vile.
Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na vozila Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“, autobuse i kombi vozila učesnika maratona, vozila stanara, prioritetna vozila i službena vozila maratona.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.