logo transparend vojvodina uzivo

Počinje 47. Fruškogorski maraton – prijave učesnika u toku (FOTO)

NOVI SAD – 47. Fruškogorski maraton upravo startuje na Fruškoj gori, a početak maratona je zvanično zakazan za 09.00 časova.

Zainteresovanost učesnika za 47. Fruškogorski maraton je velika, a prijave učesnika omogućene su jutros od 07.00 do 09.00 časova.

Među zaiteresovanim učesnicima je i veliki broj grupnih prijava koje predstavljaju različite kompanije i njihovi zaposleni.

Nakon dva sata od početka prijava učesnika, zvanično startuje 47. Fruškogorski maraton. Startna lokacija je dobro poznata – počinje od naselja Popovica, gde se maraton i završava.

Foto: Gradske info
Foto: Gradske info

Ukupno se broji 19 staza, od kojih se svaka razlikuje po kilometraži.

Treba napomenuti svim građanima da je i na snazi sledeća izmena režima saobraćaja:

  • od 26. aprila od 10.00 časova do 28. aprila do 20.00 časova određuje se privremeno odvijanje saobraćaja, zaustavljanje i parkiranje na Fruškogorskom putu na putu Sremska Kamenica – Popovica, do raskrsnice sa Majdanskom ulicom gde autobusi GSP-a vrše okretanje. Zabrana saobraćaja, zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na vozila stanara, prioritetna vozila i službena vozila maratona (posebno obeležena).
  • od 27. aprila od 06.00 časova do 27. aprila do 14.00 časova zabranjuje se saobraćaj u oba smera na Fruškogorskom putu, od obilaznice do raskrsnice sa Majdanskom ulicom, kao i pristup iz svih bočnih puteva ka Fruškogorskom putu (posebno iz ulice Ružin venac kod Mošine vile). Zabrana saobraćaja se ne odnosi na vozila stanara, autobuse koji dovoze učesnike maratona, kombi vozila, prioritetna vozila i službena vozila maratona (posebno obeležena).

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.