Prijem za najmalđe i najangažovanije volontere beočinskog Crvenog krsta

BEOČIN – Povodom obeležavanja 5. decembra Međunarodnog dana volonetra, danas je u Opštini Beočin upriličen prijem za najmalđe i najangažovanije volontere beočinskog Crvenog krsta.
Foto: Opština Beočin

Mlade volontere i sekretara beočinskog Crvenog krsta Dragana Brankovića, u svom kabinetu ugostila je predsednica opštine Beočin Biljana Janković koja se ovom prilikom zahvalila svima na odličnoj saradnji a volonetrima uputila srdačne čestitke uručivši im poklone zahvalnosti Opštine Beočin.

Foto: Opština Beočin

Ideju darivanja podržao je i Sportski centar „Beočin“ koji je za volontere pripremio godišnje ulaznice za besplatno korišćenje teretane.

Foto: Opština Beočin

„Međunarodni dan volontera je prava prilika da iskažemo zahvalnost beočinskim volonterima koji predano rade u okviru Crvenog krsta i daju najbolje našoj loklanoj zajednici. Deca koja su danas sa nama su za mene najlepši primeri humanosti, kulture i posvećenosti najvišim vrednostima volonterizma i kao takva su dobar primer svojim vršnjacima. Ovo je samo mali znak pažnje i podrške njihovom radu koji smo želeli današnjim povodom da istaknemo.“, rekla je Janković.

Foto: Opština Beočin

Ona je dodala i da je saradnja Opštine Beočin i Crvenog krsta izuzetno dobra i da se brojne akcije zajednički sporvode kao i da će budžetom lokalne samouprave u narednoj godini biti izdvojeno više sredstava kako bi se putem Crvenog krsta izlazilo u susret različitim potrebama građana.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.