Premijera mjuzikla Koza Rogata

STARA PAZOVA – U kontinuitetu već dugi niz godina aktivna je dramska sekcija OŠ “Heroj Janko Čmelik” u Staroj Pazovi, koja je ponovo izašla na scenu sa novom predstavom.

Dvanaestoro malih glumaca i pevača OŠ “Heroj Janko Čmelik” vredno su radili na svojim ulogama i uživali na sceni prilikom premjernog izvođenja mjuzikla “Koza rogata”, koji je inspirisan slovačkom narodnom pričom sa igra se na srpskom jeziku. Dinamično i duhovito, kroz glumu,  pesme i igru, poručili su da ne treba biti uobražen, već je lepo imatiu imati drugare i pomagati se uzajamno. Režiju potpisuju profesorka fizičkog Anička Balaž, profesorka muzičkog Andrea Dvornicki Maho i profesorka biologije Marta Majorski, ali pomagale su i ostale kolege. Za efektnu scenografiju pobrinuo se  profesor tehnike Zoran Stošić  a lepe kostime je napravila učiteljica Miruška Stošić.

Ovaj projekat su podrzali: Opština Stara Pazova, Centar za kulturu Stara Pazova, SKUD “Heroj Janko Čmelik” i  Dom zdravlja iz Stare Pazove.  Takođe veliku podršku predstavlja i publika, koja je uživala u ovom mjuzikl, koji treba pogledati i uživati u stvaralaštu ovih talentovanih učenika.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.