Usvojena odluka o dodeli jednokratne novčane pomoći srednjoškolcima

STARA PAZOVA – U Skupštinskoj Sali Bele zgrade u Staroj Pazovi danas je održana 36. sednica aktuelnog saziva Skupštine opštine Stara Pazova, kojoj je prisustvovalo 39 odbornika od 53 koliko ih je u aktuelnom sazivu.

Na dnevnom redu našle su se dve tačke, koje su većinom glasova i usvojene. Prva tačka odnosila se na dodelu jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola u iznosu od 10.000 dinara po kojoj će Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju preneti sredstva opštini Stara Pazova koja će ih potom uplatiti na račune roditelja ili staratelja maloletnih učenika i punoletnih učenika koji nemaju otvoren račun, a na osnovu obrasca koji će srednje škole podeliti svojim đacima.

Druga tačka koju su odbornici usvojili odnosila se na pretres rešenja o davanju saglasnosti na prenos imovine u vidu 20 lap top računara koji su donacija Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Opštini Stara Pazova. Poslednja tačka dnevnog reda bila je rezervisana za odbornička pitanja i odgovore, kojih na 36. Sednici SO nije bilo.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.