logo transparend vojvodina uzivo

Pozitivna energija i humor na balkanski način (VIDEO)

NOVI SAD –  On je dobro poznato lice društvenih mreža Tiktok i Instagram, spada među najpoznatije influensere u Srbiji i Balkanu.

Njegov stav, humor i elokvencija koju ispoljava kroz komične situacije u kratkim videima, uspeva da poveže, prikaže i probudi ono suštinsko za sve ljude sa Balkana. Kao i da pokaže da, gotovo u svakom Balkancu postoji ono, nešto, što smo nasledili od tate sa Balkana.

Imali smo zadovoljstvo da naš sagovornik bude upravo Miloš Nedeljkov, poznat kao Balkandad. (Koji se upravo za ovu priliku obukao „fensi – šmensi).

Tokom razgovora uspeli smo da otkrijemo šta je to što ga je pokrenulo da počne da se bavi snimanjem video sadržaja, koji je pratiocima ubrzo postao izuzetno zanimljiv. Vrlo brzo specifičan humor i pogled na stvari iz Balkanskog ugla, uz komentare na engleskom jeziku i korišćenje balkanskih izraza postao je viralan. Širi pozitivnu energiju i zasmejava milionski auditorijum.

Pričali smo i o izazovima koje ova vrsta posla nosi sa sobom, šta znači biti influenser i kakav je uticaj na mišljenja, stavove i ponašanje ljudi ostavio radeći video priloge za društvene mreže.

I za sam kraj, ostanite pozitivni, spremajte domaću hranu i uvek zalijte domaćom rakijom. Živeli!

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.