Poslanik Bulatović bi silom odluke da menja

ČOKA /BEOGRAD – Juče je na društvenim mrežama narodni poslanik Dejan Bulatović postavio snimak na kojem je vidno iziritiran, i u kojem besno, bez argumenata, drekom i unošenjem u ulice predsednici opštine Čoka pokušava da nametne svoju i “politiku” SSP-a.

Povod za njegov dolazak u opštinu Čoka je odluka o raspodeli državnog zemljišta u zakup. Naime, opština Čoka, kao i svaka opština u Srbiji koja raspolaže državnim zemljištem, održala je Sednicu opštinskog Veća na kojoj je doneta odluka o tome kome će pripasti parcele u državnom vlasništvu za stočarstvo. Dva stočara iz opštine nisu zadovoljna, jer su ove godine dobili drugačiju parcelu, od onih koje su u prethodnih pet godina već zakupiljivali.

Nezadovoljni stočari su u prošli četvrtak poslali pisani zahtev za prijem i kada im je javljeno da predsednica opštine ima druge zakazane sastanke, oni su brže bolje alarmirali narodnog poslanika Bulatovića da ih “zastupa”. Tako su se njih troje, dva nezadovoljna stočara i poslanik, ovog ponedeljka otišli u zgradu opštine Čoka da traže prijem kod predsednice. Predsednica opštine je momentalno došla da se vidi sa njima, ali ju je zaustavio narodni poslanik koji je bez argumenata krenuo da joj se unosi u lice, viče, maše rukama, snima i preti prstom.

Nije vredelo ni to što je predsednica opštine Stana Đember imala odgovore, objašnjenja, argumente, Bulatovićevo  vikanje i zlonamerno izvrtanje činjenica snimljeno je i podeljeno na društvenim mrežama, na ponos narodnog poslanika, jer je važno napraviti privid da se on nečim bavi.

Zapravo, narodni poslanik uspeo je da ispolitizuje nezadovoljstvo dva stočara, koji su dobili državnu zemlju u zakup, ali im se ne dopada kako ta državna zemlja izgleda! Da bi sve imalo bar mali prizvuk, i da bar malo liči na neki politički rad, setili su se da spomenu da je zemlja koju su nezadovoljni stočari dobijali u zakup, tokom  poslednjih pet godina, sada sigurno data nekom članu SNS, jer šta bi inače bio osnov i motiv da narodni poslanik “potegne” iz Beograda do severa Srbije.

Dakle, nije da dva, od šezdeset registrovanih stočara u opštini Čoka, nisu dobili državnu zemlju u zakup, nego se njima ne dopada kako izgleda novo dobijena državna zemlja u zakup. Tokom prethodnih pet godina, kada su potpisivali ugovore o zakupu zemljišta sa opštinom Čoka sve je bilo u najboljem redu, i predsednica Stana Đember, koja je od 2016. godine na funkciji, je bila u redu. Tada nije bilo rasprave o politizaciji raspodele državne zemlje, i nije bilo “povlašćenih SNS stočara”, već su se oni pojavili baš sada.

Predsednica opštine Čoka, inače, redovno prima građane, a na sajtu opštine moguće je da joj se i pismeno obratite.

I tako, još jedan dan prođe na Instagramu i Fejsbuku za narodnog poslanika Bulatovića, u prividu da se nečim važnim bavi i navodno bori za prava seljaka, a zapravo se iživljava i preti ženi, diže halabuku, bavi se politikom bez argumenata i silom bi da menja odluke donete na organoma opštine.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.