Pokrajinska vlada raspisala dva konkursa iz oblasti turizma i telekomunikacija

NOVI SAD – Raspisivanjem dva konkursa za finansiranje projekata iz oblasti turizma i elektronskih komunikacija, koji će doprineti privrednom razvoju, Pokrajinska vlada pružila je podršku vojvođanskim opštinama. Reč je o poslednjim konkursima za ovu godinu, poručeno je iz Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. 

Konkurs iz oblasti elektronskih komunikacija namenjen je, pre svega, za 18 nedovoljno razvijenih vojvođanskih opština, kaže pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, dodajući da su prijave na konkurs otvorene do 8 decembra. Podizanje životnog kvaliteta u tim mestima osnovna je ideja konkursa.

Obnavljanje tehničke opreme u više od 30 turističkih organizacija u Pokrajini, cilj je konkursa namenjenog razvoju turizma, koji će, najavljuje Ivanišević, biti raspisan 1. decembra. U osmišljavanje atraktivnijih turističkih ponuda, koje će doprineti razvoju privrede, biće uključeni i mladi.

Konkurs namenjen razvoju pokrajinskih turističkih organizacija traje do 9. decembra. Predstavnicima vojvođanskih opština ugovori će, za oba konkursa, biti uručeni do kraja narednog meseca.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.