Počinje potpuna rekonstrukcija školske sale u Novim Кarlovcima

INĐIJA – U drugom polugodištu učenici Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ iz Novih Кarlovaca dobiće savremenu školsku salu za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja.

Radovi na potpunoj rekonstrukciji školske sale počinju za nekoliko dana, a vrednost investicije je 12 miliona dinara. Završena je javna nabavka i izabran izvođač radova očekuje se da ovih dana počnu radovi kako bi učenici u drugo polugodište nastavu fizičkog vaspitanja obavljalik u potpuno renoviranoj fiskulturnoj sali.

Sredstva, koja su dobijena na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, biće usmerena u rekonstrukciju fiskulturne sale i to: plafona, zamenu i postavku novih podova, zidova, potpuna rekonstrukcija krova i fasade sa izolacijom ukupne površine 500m2.

Rok za završetak posla je 60 radnih dana. Ova škola, koja postoji više od dva veka, osim nabavke sprava za nastavu fizičkog vaspitanja, decenijama nije imala ozbiljnija ulaganja u fiskulturnu salu od 1965. godine, od kada je ova sala sagrađena nisu vršeni nikakvi radovi osim higijenskih, sa nedavnom rekonstrukcijom svlačionica i sanitarnog čvora učenici ove škole će u poptuno renoviranom objektu obavljati nastavu fizičkog vaspitanja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.