Počeo sastanak naprednjaka u Beogradu

BEOGRAD – U Voždovačkom sportskom centru „Šumice“ počeo je danas oko 17.40 časova sastanak opštinskih i mesnih odbora Gradskog odbora Beograd SNS povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore.

Sastanku prisustvuju predsednik SNS Miloš Vučević, Poverenica Gradskog odbora Beograd i potpredsednica SNS Ana Brnabić, potpredsednici stranke Vladimir Orlić, Aleksandar Šapić, Siniša Mali, kao i drugi stranački funkcioneri među kojima Nikola Selaković, Mihailo Jovanović, Darija Kisić, Petar Petković, Tomislav Momirović, Aleksandar Martinović, Arno Gujon…

Očekuje se da se obrati i predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić.

Prvi deo sastanka je otvoren za medije, a prva se obratila Ana Brnabić koja je rekla da se ponvo ide na izbore u Beogradu i da će još ubedljivije pobediti.

Na jučerašnjoj sednici Predsedništva SNS doneta je odluka da se ide na nove beogradske izbore, a Šapić je najavio da naprednjaci već od danas kreću u kampanju.

Skupština Grada Beograda danas nije konstituisana zbog nedostatka kvoruma, što je konstatovao predsedavajući Toma Fila rekavši da se ide na nove beogradske izbore.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.