Pečeni kesten miriše na jesen: Evo kako da ga ispečete u rerni, a da bude savršen kao kada ga kupite na ulici

Mnogi ljudi ne uživaju u jeseni, jer obično ih podseća na kišu, sivilo, gole grane drveća, ali teško da će iko da odoli mirisu pečenog kestena. Na njega mirišu ulice i trgovi na svakom koraku, ali da li znate da lako možete da ga pripremite kod kuće.

Nakon što ste kupili kestenje, dobro ga pregledajte i bacite one koji na sebi imaju bilo kakvu rupicu, kako piše „SheLovesBiscotti“.

Dobar plod prepoznaćete jednom metodom – lagano ga pritisnite vrhovima prstiju – trebalo bi da bude blago mekan.

Zagrejte rernu na 220°C. Vrela rerna ključna je za odvajanje kestena od kore.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.