Pančevac Ognjen Bunčić osvojio dve medalje na takmičenju u streljaštvu u Kikindi

PANČEVO – Ognjen Bunčić iz Streljačke družine Pančevo 1813 osvojio je dve medalje minulog vikenda u Kikindi gde je održano peto kolo Lige pionira Vojvodine.

Nastupilo je osamdeset takmičara iz 14 vojvođanskih klubova, među kojima i devet takmičara iz Streljačke družine „Pančevo 1813”.

Najuspešniji takmičar je ponovo bio Ognjen Bunčić koji je osvojio dve medalje iz dve različite pionirske discipline. Najpre je osvojio srebrnu medalju u disciplini srijskom vazdušnom puškom „Zastava“ sa rezultatom od 180 krugova, koliko je imao i prvoplasirani pionir. Zatim je u disciplini vazdušnim pištoljem osvojio zlatnu medalju sa rezultatom od 176 krugova i znatno doprineo osvajanju prvog mesta za ekipu pištoljem i četvrtog mesta za ekipu puškom.

Pištoljem su nastupili pored Ognjena Bunčića i Jovan Kondić koji je osvojio bronzanu medalju sa 173 kruga, Oliver Zoraje sa 149 i Nikola Flora sa 145 krugova.

 

Foto: SD Pančevo 1813

 

Za ekipu puškom su nastupili pored Ognjena Bunčića, Oliver Zoraje sa 156, Ognjen Dželetović sa 148 i Nikola Flora sa 145 krugova.

Ekipa pionirki puškom je osvojila treće mesto, a nastupile su Elena Flora sa 158, Ana Petković sa 155, Miona Milivojević sa 149 i Jana Isailović sa 113 krugova.

Ognjen Bunčić je jesenji prvak u obe discipline puškom i pištoljem, Jovan Kondić je drugi pištoljem, ekipa pionira pištoljem je prva, ekipa pionirki puškom je na drugom mestu, a ekipa pionira puškom na trećem mestu.

Ovim kolom se završava jesenji ciklus takmičenja za mlađe kategorije, a nastaviće se krajem januara u Vrbasu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.