Ovo je nož kojim je ubijen Grk, može lako da se kupi

Ono što je zastrašujuće jeste da se ove hladno oružje može lako kupiti na internetu ili u specijalizovanim prodavnicama

Policijske snage Grčke otkrile su oružje kojim je grčki mladić Mihalis Kacuris zadobio smrtonske ubode u haosu koji je nastao između navijača AEK-a i Dinama iz Zagreba.

Grčki portal Eleftherostypos pisao je o tome kako je krenulo da čitavog komešanja kod stadiona “Aja Sofija”.

– Ostali navijači, bili su oko stadiona od 19 časova, i to nakon poziva vođa navijača da čuvaju stadion, jer su obavešteni o dolasku “Bed Blu Bojsa” – piše medij, a onda navodi:

– Nesrećni momak je sedeo u kafiću u blizini stadiona oko 23 časa, kada se pojavilo oko 150 neonacističkih huligana zagrebačkog Dinama. Pokušao je da pobegne, kada je naleteo na “čopor” ubica – saopštava grčki portal.

 

 

Ispostavlja se da je nož karambit bio u rukama ubice koji je Mihalisu naneo fatalnu povredu.

– Tada je zadobio smrtonosnu ranu na ruci, koja je pogodila arteriju, što je rezultiralo nekontrolisanim krvarenjem, a kasnije je ustanovljeno da je imao i modrice na licu i glavi. U svedočenjima se navodi da je ranjen nožem tipa “karambit”, zakrivljenim nožem nalik onom kojim je ubijen i Alkis Kampanos – navodi se u tekstu grčkog portala.

Ono što je zastrašujuće jeste da se ove hladno oružje može lako kupiti na internetu ili u specijalizovanim prodavnicama.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: