logo transparend vojvodina uzivo

Ovo je nož kojim je ubijen Grk, može lako da se kupi

Ono što je zastrašujuće jeste da se ove hladno oružje može lako kupiti na internetu ili u specijalizovanim prodavnicama

Policijske snage Grčke otkrile su oružje kojim je grčki mladić Mihalis Kacuris zadobio smrtonske ubode u haosu koji je nastao između navijača AEK-a i Dinama iz Zagreba.

Grčki portal Eleftherostypos pisao je o tome kako je krenulo da čitavog komešanja kod stadiona „Aja Sofija“.

– Ostali navijači, bili su oko stadiona od 19 časova, i to nakon poziva vođa navijača da čuvaju stadion, jer su obavešteni o dolasku „Bed Blu Bojsa“ – piše medij, a onda navodi:

– Nesrećni momak je sedeo u kafiću u blizini stadiona oko 23 časa, kada se pojavilo oko 150 neonacističkih huligana zagrebačkog Dinama. Pokušao je da pobegne, kada je naleteo na „čopor“ ubica – saopštava grčki portal.

 

 

Ispostavlja se da je nož karambit bio u rukama ubice koji je Mihalisu naneo fatalnu povredu.

– Tada je zadobio smrtonosnu ranu na ruci, koja je pogodila arteriju, što je rezultiralo nekontrolisanim krvarenjem, a kasnije je ustanovljeno da je imao i modrice na licu i glavi. U svedočenjima se navodi da je ranjen nožem tipa „karambit“, zakrivljenim nožem nalik onom kojim je ubijen i Alkis Kampanos – navodi se u tekstu grčkog portala.

Ono što je zastrašujuće jeste da se ove hladno oružje može lako kupiti na internetu ili u specijalizovanim prodavnicama.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.