logo transparend vojvodina uzivo

Otvoreno novo igralište u centru Kule

igralište-kula
KULA – Sredinom septembra počeli su radovi na izgradnji novog multifunkcionalnog igrališta u centru Kule, kod Crvenog krsta.

Radovi su u međuvremenu završeni i igralište je stavljeno na raspolaganje građanima. Osim sprava za decu, postavljeno je i nekoliko šahovskih tabli za sve ljubitelje ove drevne igre. Već prvog dana igralište je privuklo veliko interesovanje, te je dečija graja ispunila ovaj prostor. Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, rekao je da je broj novopostavljenih igrališta u poslednje dve godine veći nego u prethodnih trideset godina i da je, praktično, svako naseljeno mesto u opštini Kula dobilo bar jedno novo igralište:

„Što se tiče ovog igrališta, pre mesec dana smo najavili početak radova a već sada ono je napravljeno. Iskoristilo se lepo vreme da nastavimo sa postavljanjem novih igrališta i, kao što sam često spominjao, u zadnje dve godine urađeno je više igrališta nego u prethodnih trideset godina u našoj opštini, pokrivena su sva naseljena mesta i sledeće godine gradiće se nova igrališta, konkretno na „Vašarištu“ i u velikom parku u sklopu rekonstrukcije istog, kao i u centru Crvenke. Nastavićemo tim tempom da obnavljamo i gradimo nova igrališta, kao i raznu drugu infrastrukturu, dakle da se ne zadržimo samo na novim putevima, prugama, sportskim objektima, muzejima i bibliotekama, nego i da se rade, uslovno rečeno, „mali“ projekti koji su veoma značajni za naše građane“.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.