Otkriveni novi detalji o manijaku iz Svilajnca koji se silovao staricu: Tukao trudnu ženu i pretio da će je zaklati kao svinju!

SVILAJNAC – Supruga ga je napustila nakon batina koje je dobila na Uskrs.

Muškarac (33) iz okoline Svilajnca, koji se sumnjiči da je pre nekoliko dana silovao staricu iz komšiluka (79), iživljavao se godinama nad svojom suprugom i pretio joj da će je „zaklati kao svinju“.

Ovo je otkrila rođaka njegove bivše žene, koja je, da stvar bude gora, navela da naislnik u svemu ima podršku svojih roditelja, koji ga sve vreme brane. Kako je rekla, njena rođaka se za njega udala pre sedam godina, a potom su otišli kod njegovih u Austriju, gde im se rodilo i dvoje dece.

Prema njenim tvrdnjama, sve vreme je trpela njegovo zlostavljanje, pa čak i dok je bila trudna.

– Moja rođaka je konstantno trpela nasilje od njega čak i kad je bila trudna sa prvim detetom. Od silnih batina umalo nije izgubila prvu trudnoću. Tada je svekrva vodila kod lekara, ali niko od njih nije prijavio šta se desilo, a moja rođaka nije znala jezik. Sama u tuđini sa njima morala je da trpi – navodi rođaka koja nije želela da joj se otkrije identitet.

Navodno je poslednji put suprugu pretukao nakon Uskrsa.

– Definitivno ga je napustila posle Uskrsa kad su bili u Srbiji. Kad su se vraćali u Austriju, vozio je pijan kombi, onda ju je izbacio na auto-put i izudarao, a potom je naterao da vozi vozilo do Austrije – dodaje ona.

Prema njenim rečima, kad se saznalo za silovanje starije komšinice, shvatila je mu se mora da se stane na put.

– Nesrećna bakica je rekla da ju je ućutkavao i stavljao ruku na usta. Moja rođaka je preživljavala sve to. On bi je u jednoj sobi tukao, a u drugoj bi njegovi roditelji sedeli i ništa ne bi preduzimali. Pretio je da će je zaklati kao svinju ukoliko ga prijavi, ali i da će joj oduzeti decu. Na korak su do toga jer su joj podmetnuli neke papire za starateljstvo da potiše. Rekli su joj da će deca da idu u dom ako to ne potpiše. Nije znala šta potpisuje – priča rođaka.

Kako je objasnila, koliku podršku roditelja u svojim zlodelima uživa nasilnik, svedoči i podatak da su se po Svilajncu raspitivali kako da sa silovanom staricom izglade situaciju da ga ne tereti.

Pročitajte još:

 
 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.