SILOVATELJI IZ BELE CRKVE OSUĐENI NA PO 16 GODINA ROBIJE: Mladića namamili u napuštenu zgradu, zlostavljali ga, pa ga opljačkali

BELA CRKVA – Nikola M. (23) i Milan N.(23) osuđeni su pravosnžno na po 16 godina zatvora, zbog krivičnog dela silovanja i teške krađe. Oni su oglašeni krivim zbog toga što su, kako je to sud utvrdio, pre dve godine silovali mladića Slobodana P. u Beloj Crkvi.

Naime, njima dvojici je, odlukom Višeg suda u Pančevu, prvenstvno bila izrečena kazna od po 17 godina i dva meseca zatvora, ali je Apelacioni sud umanjio ovu kaznu za po godinu dana, tako da će obojica robijati po 16 godina.

Podsetimo, dvojica mladića teretila su se da su u septembru 2020. godine, Slobodana P., koji je tada imao 19 godina, u kući pretukli, a zatim ga terali da ih oralno zadovoljava i na kraju ga opljačkali.

„Presreli su me na ulici oko 23 sata. Uhvatili su me za ruku i na silu odveli u sobu. Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom i šutirali me i terali da ih oralno zadovoljavam. Na kraju me je jedan od njih i silovao“, ispričao je nesrećni Slobodan nakon nemilog događaja.

On je tada rekao i da su ga nakon iživljavanja i pretnji izbacili napolje kroz prozor, ali je nekako uspeo da se dočeka na noge i da se odvuče do kuće kod oca, sa kojim je otišao kod lekara koji su pozvali policiju.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.