Ostvarena saradnja između Opštine Bački Petrovac i Specijalne oftamološke bolnice ELIKSIR Novi Sad

elixir-bp
BAČKI PETROVAC – U subotu 04. marta 2023. godine u prostorijama Zdravstvene ustanove Doma zdravlja „Bački Petrovac“, realizovana je konferencija za štampu povodom ostvarivanja nove saradnje između Specijalne oftamološke bolnice ELIKSIR Novi Sad i Opštine Bački Petrovac.

Specijalna oftamološka bolnica ELIKSIR je akreditovana zdravstvena ustanova u kojoj se dijagnostikuju i leče oboljenja oka dece i odraslih, čiji je program posvećen ranom otkrivanju problema vida predškolske i školske dece.

Tim povodom u narednom periodu počevši od subote 04. marta 2023. godine planirani su specijalistički oftamološki pregledi više od 700 predškolske i školske dece po unapred određenom rasporedu u prostorijama Doma zdravlja na teritoriji naše opštine. Odlukom o budžetu Opštine Bački Petrovac za 2023. godinu za ovu namenu izdvojena su sredstva u iznosu od 500.000,00 dinara.

Izjave za medije su dali predsednica Opštine Bački Petrovac Jasna Šproh, direktorka Specijalna oftamološka bolnica ELIKSIR Ruža Subotić i v.d. direktor ZU Dom zdravlja „Bački Petrovac“ dr Jan Šuljan.

 

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: