OO SNS Kovačica bezrezervno podržao Aleksandra Vučića

KOVAČICA – OO SNS Kovačica daje bezrezervnu i punu podršku predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica snažno veruje u politiku koju sprovodi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u nastojanjima da sačuva državne interese i interese svih naroda koji žive u Srbiji, a posebno i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

U skladu sa tim, uvereni smo da predsednik Aleksandar Vučić treba da ostane na mestu predsednika Srbije i nastavi da radi za dobrobit svih nas! Predaja za Srbiju nikada nije bila opcija niti će biti.

Jedinstvo zarad mira i stabilnosti nam je od velike važnosti, kako građana Srbije, tako i svih ostalih društvenih činilaca.

Verujemo da će se, kao i do sada, svaki pokušaj urušenja stabilnosti i mira u našoj zemlji, prevaziđi uz podršku Vlade Srbije i vođstvo predsednika Vučića.

Sigurni smo da ćemo uz marljiv i predan rad kao do sada, zajednički, prebroditi sve velike izazove koji nas čekaju u rešavanju istorijskog pitanja Kosova i Metohije.

Živela Srbija!
Živeo Vučić!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: