Oglasili se Bed Blu Bojsi nakon haosa u Atini: Evo šta su poručili

Podsetimo, uhapšeni huligani su kao odbranu istakčli da su ih napale grčke porodice

Grčka, ali i evropska fudbalska javnost ostala je u šoku nakon jezivih incidenata u Atini, kada su Bed Blu Bojsi napali navijače AEK-a, tokom čega je život izgubio navijač grčkog tima, Mihalis Kacuris.

Za izazivanje incidenta, ali i za ubistvo, optuženi su upravo hrvatski huligani, koji su u noći između ponedeljka i utorka došli ispred stadiona „OPAP Arena“ u Novoj Filadelfiji, i napali prisutne navijače AEK-a.

Na kraju, kao epilog ovog smrtonosnog incidenta, uhapšeno je više od 100 huligana, među kojima su većinski pripadnici navijačke grupe „Bed Blu Bojs“. Ipak, prema pojedinim informacijama grčkih medija, ubica bi mogao da bude i grčki državljanin, s obzirom na to da su navijači Panatinaikosa učestvovali u incidentima uz Bojse.

Tim povodom, oglasila se i navijačka grupa Bed Blu Bojs na zvaničnom instagram profilu. Naime, oni su na Instagram storiju okačili fotografiju navijača, među kojima je transparent precrtanog noža, aludirajući tako da su protiv korišćenja noževa u navijačkim okršajima.

 

Podsetimo, uhapšeni huligani su kao odbranu istakčli da su ih napale grčke porodice. Takođe, tokom hapšenja jedne grupe huligana, pronađeni su noževi, motke i palice, uz druge „rekvizite“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.