logo transparend vojvodina uzivo

Od 20. aprila foto konkurs za studente – Napravite fotografiju omiljenog dela grada

NOVI SAD – Novosadski studenti i ove godine mogu da osvoje vredne nagrade učešćem na foto-konkursu „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada”, koji će biti otvoren 20. aprila.

Konkurs je namenjen svim studentima Univerziteta u Novom Sadu, a fotografije svog omiljenog dela grada od 20. aprila do 20. juna mogu da pošalju na imejl-adresu studentskicentarnovisad@gmail.com

Žiri će ocenjivati samo fotografije snimljene mobilnim telefonom. Fotografija ne može da bude manja od tri megapiksela i bodovaće se samo fotografije koje nisu obrađivane, niti ulepšavane u bilo kom programu za unapređenje kvaliteta fotografija.

Svi detalji konkursa objavljeni su na sajtu Studentskog centra „Novi Sad” http://www.scns.rs.

Prva nagrada je mobilni telefon, druga električni trotinet, a treća bicikl. Nagrađeni studenti dobiće i dodatne nagrade, besplatnu abonetsku knjižicu za korišćenje usluga studentske menze i besplatne ulaznice za sve programe Studentskog kultrnog centra „Novi Sad”.

Uveren sam da će i ove godine foto-konkurs „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada” naići na dobar odziv studenata, da će biti kreativni u predstavljanju prolećnih lepota Novog Sada i da će žiri, kao i prošle godine imati zanimljiv zadatak, da od velikog broja radova odabere tri najbolje fotografije. I ove godine smo predvideli vredne nagrade, koje obezbeđujemo u saradnji sa sponzorima – rekao je povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa direktor Studentskog centra „Novi Sad” Zoran Martinović.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.