logo transparend vojvodina uzivo

„Start up“ noćni bazar večeras na Ribljoj pijaci

NOVI SAD – Organizacioni tim Novosadskog noćnog bazara poziva vas na novo izdanje događaja – „Start Up“ Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci, danas, 19. aprila sa početkom u 18 časova.

Ceo koncept novog projekta zamišljen je tako da se na „Start Up“ bazaru predstave, pre svega, izlagači koji nikad nisu izlagali, a da 1/3 predstavljaju izlagači koji imaju iskustva, kako bi došlo do razmene iskustva, pokretanja novih biznisa i olakšavanje daljeg procesa razvoja i jednima i drugima.

Nakon punih 6 godina rada sa malim proizvođačima, dizajnerima, rukotvorcima, umetnicima i zanatlijama, organizovanih preko 70 događaja, i bazom od preko 2.000 različitih klijenata, organizacioni tim Novosadskog noćnog bazara počeo je sa realizacijom nove poslovne ideje.

„Nama se u kontinuitetu dešava da na bazarima u Novom Sadu nemamo dovoljan broj pozicija za sve zainteresovane izlagače. Takođe, imamo liste čekanja od preko 100 zainteresovanih koji nisu uspeli da obezbede poziciju na svakom događaju. Sagledavajući sve okolnosti, 2021. godine smo počeli da radimo van Novog Sada, radili smo u Zrenjaninu, Beogradu (Opština Stari grad, Opština Vračar), Temerinu, Rumi, Inđiji, Beški, Banji Vrdnik i Sremskoj Mitrovici. Ni nakon toga naše liste čekanja i inicijativa za povećanim brojem događaja nisu prestale. Okupljamo izlagače iz cele zemlje, a često nam dolaze i izlagači iz Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore.

S obzirom na to da je 90% naših događaja noću, uglavnom na pijacama ili trgovima, u centrima lokalnih samouprava gde radimo, omogućujemo da kroz takav vid aktivnosti posetioci budu upravo oni koji imaju najveću kupovnu moć, koji su do tog vremena završili dnevne obaveze i potrebni su im posebnosti koje mogu kupiti samo na našim događajima.“

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.