logo transparend vojvodina uzivo

Obilaznica oko Beograda u punom profilu, do početka leta (FOTO/VIDEO)

BEOGRAD – San koji traje duže od tri decenije, uskoro će biti dosanjan. Radovi na deonici od Batajnice do Bubanj Potoka, i spajanje sa Koridorom 10, u punom profilu autoputa, su pri kraju. Već s početkom leta možemo očekivati izmeštanje tranzitnog saobraćaja iz Beograda.

Ekipa portala Vojvodina uživo je bila na terenu i snimila fenomenalne kadrove iz vazduha:

Sektor 6 je poslednji sektor deonice B.

Foto: Vojvodina uživo

Od 9,6 kilometara koliko iznosi dužina putnog pravca koji se radi u punom profilu autoputa, veći deo je asfaltiran, a preostalo je da se završi još nekoliko najsloženijih delova. Tu su petlja Bubanj potok i Avala, kao i najsloženiji poduhvat ovog dela Obilaznice, tunel Beli potok.

Foto: Vojvodina uživo

Rеsorno ministarstvo projеkat rеalizujе u saradnji sa JP Putеvi Srbijе, kinеskom kompanijom Paur konstrakšn korporejšn of Čajna (Power Construction Corporation of China Ltd) i azеrbеjdžanskom kompanijom Azvirt.

Foto: Vojvodina uživo

– Produžetak izgradnje obilaznice oko Beograda, na deonici od Bubanj potoka do Pančeva (Sektor C), od velikog je značaja za Srbiju, Beograd i Pančevo, jer se saobraćajni tokovi iz severo-istočnog dela regiona, koji trenutno većim delom prolaze kod glavni grad, praktično izmeštaju iz centralnog gradskog jezgra, izjavio je  ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na sastanku u vezi sa izradom projekta za građevinsku dozvolu nastavka obilaznice oko Beograda.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.