Novosadski dani piva 3. i 4. novembra u Master centru: Promotivne cene karata do 1. jula

NOVI SAD –  Novosadski dani piva, koji će biti održani 3. i 4. novembra na Novosadskom sajmu, okupiće više desetina izlagača vrhunskih brendova kraft i komercijalnih piva, uz koja će posetioci moći da probaju i fantastičnu hranu, a dva dana biće praćena i bogatim muzičkim programom.
dani piva
Foto: Pixabay

Manifestaciju, Novosadski dani piva, organizuje kompanija „Ninamedija” u saradnji sa Novosadskim sajmom, uz podršku Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Kako je najavljeno na jučerašnjoj konferenciji, bina Novosadskih dana piva biće domaćin nekim od najpoznatijih bendova iz regiona – Miletu Kekinu i „Hladnom pivu”, „Crvenoj jabuci”, Jurici Pađenu i grupi „Aerodrom”, ka i „Ju grupi”, koji će nastupima stvoriti nezaboravnu atmosferu.

Prema rečima izvršnog direktora za sajamsku delatnost Novosadskog sajma Borisa Nadlukača, ovogodišnja manifestacija je drugi korak u pokušaju da Novosadski dani piva postanu tradicija u našem gradu.

– Interesantno je da je Mile Kekin prošle godine imao poslednji koncert u starom sastavu grupe „Hladno pivo” baš na Novosadskom sajmu, a prvi nastup sa novim članovima imaće na istom mestu 9. septembra – rekao je Nadlukač i dodao da će taj koncert biti dobra najava za spektakl koji sledi.

Osim u muzičkom programu, posetioci će imati priliku da uživaju u sadržajima edukativnog i takmičarskog karaktera, a kako je najavio Nikola Bulatović u ime kompanije „Ninamedija”, edukativni program ove godine biće na višem nivou.

– Sa nama će biti Agencija za bezbednost saobraćaja, koja je zadužena za edukativni sadržaj – rekao je. – Imamo mnogo ideja i za takmičarski program, u okviru kog će, osim u ispijanju piva, posetioci imati priliku da se takmiče i u poznavanju piva i muzičkih izvođača.

Zamenik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam Palimir Tot izrazio je zadovoljstvo brojem posetilaca na prošlogodišnjim Novosadskim danima piva, dodavši da ove godine očekuje još više turista iz Srbije i regiona. Tako se ova manifestacija ogleda i u turističkom potencijalu.

Karte za Novosadske dane piva dostupne su po promotivnim cenama do 1. jula: 800 dinara su jednodnevne, a 1.200 dinara dvodnevne karte, a mogu se nabaviti preko prodajne mreže „Gigstiks”.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: