Novi podsticaji za turističke radnike u Somboru (FOTO)

učesnici-turizam
SOMBOR – Danas je u Velikoj Sali zgrade Županije u Somboru, održana prva radionica u okviru projekta “Smarter Amazon of Europe”, koji je sufinansiran iz fondova Evropske Unije, a u organizaciji Turističke organizacije Vojvodine.

Ovaj projekat je namenjen podsticanju malih i srednjih preduzeća na usvajanje digitalizacije i inovacije u turizmu kroz međunarodnu saradnju. Usvajajući digitalne veštine i inovacije, ova preduzeća će imati prilike da dobiju podsticaj do 3.000 evra, učestvujući u projektnim radionicama i aktivnostima kao i u „Amazon of Europe“ Akademiji.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Na današnjoj radionici, zainteresovani su imali priliku da saznaju korisne informacije kako mogu aplicirati za bespovratna sredstva, a bilo je reči i o ekološkom otisku i digitalnom marketingu.

O samom projektu nešto više detalja rekla nam je Jelena Malešev iz Turističke organizacije Vojvodine.

“Sam projekat je stvaranje eko sistema na području pet država Evropskog Amazona koje su zaštićene pod UNESCO-m i kroz njih ide biciklistička staza od 1250 km, ali konkretno ovaj deo projekta se odnosi na digitalne transformacije i inovacije za mala preduzeća u turizmu“, rekla je Malešev.

Turistički proizvod kreiran na biciklističkoj stazi Evropskog Amazona u ponudi ima biciklističke pakete koji uključuju smeštaj, polupansion, usluge transporta i posete turističkim atrakcijama. U ovom projektu učestvuje 9 partnera iz 7 zemalja, a to su Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Srbija, Crna Gora, Rumunija i Bugarska.

podsticaji za turističke radnike u Somboru-malešev
Foto: 025.rs
podsticaji za turističke radnike u Somboru
Foto: 025.rs
podsticaji za turističke radnike u Somboru
Foto: 025.rs

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.