NIU Makedonski informativni i izdavački centar Pančevo daruje prvake

PANČEVO – Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar Pančevo čestita svim školarcima polazak u školu.

Septembar je na vratima i hiljade glavica sprema se da krene na put znanja. Pošto opremanje đaka prvaka nije lako, Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar odlučila je da pomogne tako što će ulepšati početak školovanja.

„Veoma smo srećni što i ove 2023. godine, treću godinu za redom, imamo veliki broj dece, koju ćemo obradovati poklonima za polazak u školu. Ovo su simbolični pokloni za sve buduće đake prvake, a Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar“ će i nadalje, kroz čitavo njihovo školovanje biti uz njih i podržavati ih, kao i nagrađivati njihove uspehe. Ovaj događaj je samo još jedna u nizu naših aktivnosti posvećenih deci. Od prošle godine organizuje se akcija „Leto sa nama“ sa raznovrsnim sadržajima za edukaciju i zabavu najmlađih, kao i dodelu nagrada za najbolje srednjoškolce i studente. Obrazovanje je jedina sigurna investicija u uspešnu budućnost. Mi u Novinsko izdavačkoj ustanovi ,Makedonski informativni i izdavački centar se uvek trudimo da ostvarimo proaktivan pristup, a ove godine smo posebno srećni što je naša podrška usmerena tamo gde je najpotrebnija – đacima prvacima. Ulaganjem u decu gradimo bolju budućnost za sve nas kao društvo, jer će mogućnosti koje mladi dobiju ostati nešto što će na duge staze obeležiti ovu akciju“, navodi se u saopštenju NIU MIIC Pančevo.

Svi đaci prvaci (ili njihovi roditelji) koji im se obrate do 31. avgusta na mejl niu.miic43@gmail.com, na poklon će dobiti besplatno članstvo na godinu dana u klubu čitalaca ove ustanove, školski pribor (sveske i bojice), kao i neka od njihovih izdanja za sretan početak nove školske godine.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.