logo transparend vojvodina uzivo

Ne volite WhatsApp zelenu temu? Možda ćete morati da kupite iPhone da biste je promenili

Ove funkcije su još uvek u fazi razvoja i može proći nekoliko meseci pre nego što postanu dostupne široj javnosti

WhatsApp, poznat po svojoj jednostavnosti i manje prilagodljivom interfejsu, možda uskoro donosi promene. Meta razvija nove alate koji omogućavaju korisnicima veću kontrolu nad izgledom aplikacije. Međutim, ove novine bi mogle biti dostupne prvo korisnicima iPhone-a.

U najnovijoj beta verziji WhatsApp-a za iOS, otkrivena je funkcija čat tema. Ova funkcija će omogućiti korisnicima iPhone-a da prilagode boju čat balona i pozadine, birajući između pet unapred definisanih boja: zelene, bele, plave, roze i ljubičaste. Osim toga, korisnici će moći da promene naglašenu boju dugmadi unutar aplikacije.

Za sada, ove funkcije su u fazi razvoja i nije poznato kada će biti dostupne široj javnosti. Takođe, nije jasno da li će iste opcije biti dostupne korisnicima Android uređaja. Ako Meta odluči da uvede ove promene, iPhone korisnici će biti prvi koji će moći da prilagode WhatsApp po svom ukusu.

Dakle, ako želite da se oslobodite dosadne zelene teme na WhatsApp-u, možda ćete morati da investirate u novi iPhone kako biste iskoristili ove nove mogućnosti prilagođavanja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.