logo transparend vojvodina uzivo

WhatsApp uveo novu opciju na koju se dugo čekalo: Nikad lakše snalaženje na ovoj aplikaciji

Poboljšanje omogućava da pinujete najviše razgovora i poruka dosad.

Kompanija Meta trenutno testira novu mogućnost na aplikaciji WhatsApp, koja omogućava korisnicima da pinuju, odnosno zakače, do pet ćaskanja i do tri poruke u individualnim i grupnim četovima. Trenutno je ta funkcija dostupna odabranim korisnicima koji koriste WhatsApp (verzija 2.24.6.15).

U decembru prošle godine, WhatsApp je uveo mogućnost pinovanja poruke u razgovorima jedan na jedan i grupnim ćaskanjima, korisnici su mogli da zakače samo jednu poruku,  a da bi zakačio drugu, korisnik je morao da otkači prvu i zakači novu.

S najnovijom verzijom, korisnici konačno mogu da zakače više poruka (do tri) u isto vreme, a takođe sada mogu da zakače do pet ćaskanja, objavio je prvi WABetaInfo.

Kako da pinujete poruku

Korisnici mogu da zakače različite vrste poruka, uključujući tekst, fotografije i ankete. Da biste pinovali poruku, morate da je pritisnete i držite malo, zatim u meniju izaberite opciju „Pin“ (zakači), a zatim izaberite trajanje. Poruka će podrazumevano biti zakačena sedam dana, ali je moguće odabrati trajanje od 24 sata ili 30 dana. Nakon tog izabranog perioda, automatski će biti „otkačen“ ako korisnik to ranije ne uradi ručno, javlja Indian Express.

U grupnim ćaskanjima, administratori grupe mogu dozvoliti članovima da zakaču poruke, a kada je poruka zakačena, svi članovi te grupe će biti obavešteni o tome.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.