Ukoliko volite ananas, ovo je idealan recept za vas.
Sastojci:
2 jaja
200 g šećera
1 vanilin šećer
150 g glatkog brašna
150 g oštrog brašna
1 prašak za pecivo
180 g kisele pavlake
150 ml ulja
rendana korica jednog limuna
prstohvat soli
1 veća konzerva ananasa
Priprema:
Jaja izmiksajte sa obe vrste šećera i prstohvatom soli dok ne postanu penasta.
Prethodno navedenoj smesi polako dodajte pavlaku i ulje, dobro izmiksajte kako bi se svi sastojci sjedinili.
Na kraju dodajte brašno, pomešano sa praškom za pecivo i rendanu koricu jednog limuna.
Pročitajte još:
Da li znate zašto vam poširana jaja nikako ne uspevaju?
Mnogi obožavaju da jedu poširana jaja, ali retko ko ume da ih napravi da ona stvarno izgledaju kako treba, a da pritom budu i preukusna. Ukoliko ste ih nekada pravili ili gledali pripremu, znate da je u pitanju metoda kuvanja jaja u vodi. E sad, ukoliko ste pomislili da tu nema ničeg komplikovanog, niste u pravu. […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.