logo transparend vojvodina uzivo

Nakit sa dijamantima je najlepši poklon koji jedna žena može dobiti

Rođendan, godišnjica, Nova godina, diplomiranje, napredovanje u karijeri – samo su neki od važnih događaja koje prate pokloni. Čak i kada nisu očekivani, pokloni bude radost ne samo onog ko ih prima, već i osobe koja ih poklanja.

Iako postoji mnoštvo predmeta koje možemo nekom pokloniti, dijamanti se izdvajaju od drugih. Bilo mali ili veliki, u nizu ili pojedinačni – nemoguće je ostatiti ravnodušan pred njihovom očaravajućom lepotom.

Nakit sa dijamantima je dar koji će trajati večno, ali iznad svega, poklon koji je lični i intiman. Samim tim je i namenjen dragoj osobi koja ima posebno mesto u vašem srcu.

Zašto je nakit sa dijamantima idealan poklon?

Većina ljudi ima naviku da se s vremena na vreme počasti skupocenim cipelama, torbom ili nekim brendiranim komadom garderobe. A šta je sa dijamantskim nakitom?

Sigurni smo da su retki oni koji se odluče da kupe za sebe minđuše, prsten ili, pak, ogrlicu ukrašenu dijamantom. Ovaj nakit predstavlja luksuz koji ostavljamo za specijalne prilike i specijalne ljude. Činjenica da nije običan poklon čini ga uzbudljivijim, jedinstvenim.

Dodatna prednost se ogleda u njegovoj vrednosti. Nemojte zaboraviti da nakit sa dijamantima ima konstantnu cenu, pa spada u sigurnu investiciju.

Ipak, žene kao njegovu prednost ističu sentimentalnu vrednost. Ništa ne budi osećanja kao pogled na verenički prsten sa dijamantom, koji označava početak najdivnije bajke. Dovoljan je samo jedan pogled na dijamantske minđuše da vas podseti na trenutke kada ste ih prvi put ugledale u kutiji, dok narukvice i ogrlice sa dijamantima vraćaju nam drage uspomene.

Za razliku od drugih poklona, nakit sa dijamantima neće izbledeti, niti izaći iz mode. Naime, dijamanti su uvek u trendu, uvek aktuelni i naravno – uvek najbolji način da pokažete koliko vam neko znači.

Minđuše, ogrlice, narukvice, prstenje – koji nakit sa dijamantima izabrati kao poklon?

Iako je prsten sa dijamantom prva asocijacija na veridbu, zapravo, je idealni dar za majku ili voljenu osobu nakon rođenja deteta.

Da bi se razlikovao od tradicionalnog vereničkog, razmislite o odabiru dijamantskog prstena ukombinovog sa dragim kamenjem u boji kojim ćete uneti sveženu u njen outfit.

Za urbane devojke koje neguju nekonvencionalni stil pravi izbor je kombinacija dijamanta i obojenog čelika, dok za dame koje žele svojim prstenom da privlače pažnju tu su šetajući dijamanti.

Dijamantske minđuše su najčešći dar. Počev od decentnih, pa do glamuroznih – savršeno se uklapaju u garderobu, kako radnim danima, tako i vikendom. Što znači da sa ovim poklonom nikada nećete pogrešiti.

Baš kao što je čuvena glumica Elizabet Tejlor rekla: „Ne možete posedovati sjaj dijamanata, već mu se možete samo diviti“ svaka žena sa stilom ima svoju omiljenu dijamantsku ogrlicu koja ostavlja bez daha. Međutim, to ne znači da je morate nositi samo na posebnim događajima. Danas su u trendu duže ogrlice sa dijamantskim priveskom.

Dame koje vole slojevitost obradovaće spoj dve nežne ogrlice sa privescima od srca i dijamantima, dok za one koje žele, zaista, da ponesu nesvakidašnju ogrlicu najbolji izbor je jedinstveni nakit sa dijamantima i svetim kamenom sa Moriah planine.

Veličanstvena „tennis“ dijamantska narukvica je favorit kada je u pitanju ovaj komad nakita. Njena prefinja forma sigurno neće ostati neprimećana. Ukoliko vaša draga, radije, bira narukvice sa dijamantima za odlazak na pozorišnu premijeru ili u ekskluzivni restoran poklonite joj bracelet model koji će stilizovati njen elegantni outfit.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.