Najbolji poklon za slavu: Istražili smo za vas poklone kojim ćete oduševiti najmilije

SRBIJA – Ima li boljeg poklona od tradicionalne srpske rakije?

Bliži se period praznika, koje obeležavamo u krugu prijatelja i porodice. Ako i vi volite da iznenadite svoje voljene, sigurno ste se našli u dilemi, šta bi bio najbolji poklon. Nešto što je jedinstveno. Nešto što će oduševiti. Poklon zbog kog će sve oči biti uprte u vas. Poklon kojim ćete pokazati koliko vam je stalo.

Foto: Akademska rakija

Da li vam se učinilo da su pametni telefoni počeli da čitaju naše misli? Da pričate o nečemu i da vam nakon određenog vremena iskoči reklama?

To sam i ja pomislio, jer dok sam razmišljao o poklonu, iskočila mi je reklama za džin koji menja boju. Džin je tamno plave boje i kada se doda tonik, momentalno menja boju u roze. Pomislio sam da je neka hemija, ali se ispostavilo da je sve prirodno, da je to od nekog cveta koji na osnovu Ph vrednosti menja boju.

Foto: Akademska rakija

Budući da njih dve obožavaju džin i još ova fora da menja boju, znao sam da će im se svideti. Kliknuo sam na reklamu i na tom sajtu sam pronašao da imaju i svoje rakije. Tako sam došao na ideju da uzmem sve na jednom mestu i kupim rakiju kao poklon za slavu svom bratu koji slavi Aranđelovdan.

Do sada sam nosio neka strana pića, ali ima li boljeg poklona od tradicionalne srpske rakije?

Razmišljam, ok ambalaza im je vrhunska, ali obzirom da nisam čuo za Akademsku rakiju pre reklame na Instagramu, morao sam još malo da istražim kakvi su komentari za njihove proizvode.

Tada sam naleteo na sajt rakijauglavnom koji je usko specijalizovan za ocenjivanje kvaliteta rakija sa naših prostora. Rakiju ocenjiju stručni poznavaoci i daju im ocene od 0-100. Ispostavilo se da je Zlatna dunja, koju pravi Akademska rakija, najbolje ocenjena rakija od dunje na tom sajtu.

To mi je bilo dovoljno, poručio sam preko sajta poslao im tekst posvete koji sam želeo da piše na kutiji i u roku od dva dana doneli su mi porudžbinu na adresu.

Ni dostavu nisam platio, jer je za Novosađane dostava besplatna.

To je bilo moje prvo pozitivno iskustvo sa odabirom poklona, jer nisam potrošio puno vremena, a znam da ću ih ovim poklonima oduševiti, piše portal 24sedam.

Ako ste se našli u sličnoj situaciji ovo je link sajta ( www.akademskarakija.rs ) da pogledate šta sve imaju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: