logo transparend vojvodina uzivo

Najunikatnije cipele u Novom Sadu stigle su do Pariskog ”fashion week”-a, a vrednost im je 17.000 evra (VIDEO)

NOVI SAD – Novosadski obućar Aleksandar Bračer uspeo je da svojom maštovitošću i veštinom zapanji modni svet, stigavši sve do Pariskog fashion weeka sa svojim izuzetnim kreacijama.

Ovaj talentovani dizajner, čija se radionica nalazi u Ulici Braće Ribnikara u Novom Sadu, uspeo je da spoji eleganciju, inovaciju i ekskluzivnost u svojim jedinstvenim cipelama.

Bračerova kreativnost je došla do izražaja kroz stvaranje posebnih cipela čija je štikla napravljena od karbona, sa detaljima od porcelana i zlata.

Na pitanje zašto je odabrao upravo karbon, Aleksandar je odgovorio da je inspiraciju pronašao u ljubavi prema automobilima. „Karbon je izuzetno jak i lagan materijal, savršen za izradu štikli koje su istovremeno izdržljive i elegantne,“ objašnjava Bračer.

Njegove cipele su postale hit na Pariskoj nedelji mode.

Damski uzdasi su se širili u okolini zlatnih đonova sa karbonskim štiklama i porculanskim cvetovima ugrađenim u njih. Cena ovih luksuznih cipela dostigla je iznos od čak 17.000 evra za par, a brend pod kojim su predstavljene nosi naziv Alesari.

Ove cipele se proizvode u limitiranoj seriji od 70 komada.

Ručno izrađena od ekskluzivnih materijala poput kože i karbona, svaka cipela nosi pečat raskoši i prestiža.

Foto: Gradske info

Kožni đonovi su presvučeni 24-karatnim zlatom, a porcelanski cvetovi ugrađeni u štiklu dodaju notu elegancije i nežnosti.

Izrada svake cipele je pažljiv proces, a Bračer garantuje kvalitet i izdržljivost svojih kreacija.

Proizvodnja ovih luksuznih cipela je izuzetno skupa, s obzirom na upotrebu ekskluzivnih materijala i ručni rad.

Čak i kutija za transport je napravljena od karbona, a sve je pažljivo spakovano u veliki drveni kofer. Kao u bajci!

Iako su ove cipele namenjene posebnim prilikama, one predstavljaju pravo umetničko delo koje će izazvati divljenje gde god da se pojave.

Ipak, u Bračerovom ateljeu možete pronaći i obuću za svaki dan.

Poznato je da upravo ovde sami sebi možete da dizajnirate čizme, patike, baletanke ili neku drugu obuću koju želite da pazarite, a ukoliko ipak želite da prepustite izbor profesionalcima, možete izabrati neke od već napravljenih izloženih modela.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.