logo transparend vojvodina uzivo

NA STOTINE NOVOSAĐANA NA “MOJE NASELJE FESTU“ Mlada manifestacija nagovestila početak vikenda, imate vremena do ponoći da je posetite (FOTO)

NOVI SAD – Drugo po redu “Moje Naselje Fest”, u novom parku na Novom naselju, održaće se večeras do ponoći, a već dva sata po otvaranju u njemu se našlo na stotine sugrađana koji su dan pred vikend izabrali za druženje daleko od bulevarskih buka.

Igor Vapenski, jedan od organizatora manifestacije, naglasio je za naš portal da posetioci mogu uživati u domaćim i lokalnim proizvodnjama hrane, kao i pića.

Foto:NS uživo

-Novo naselje, kraj gde živi mnogo porodica, je idealna sredina gde bi svako mogao da dođe i da se opusti. Pored dobre hrane i dobrog pića, posetioci mogu da očekuju i štandove sa rukotvorinama- imamo dosta izlagača igračaka, nakita. Sve je domaća proizvodnja i lokalni proizvođači.

Foto:NS uživo

On je istakao da je posećenost dobar pokazatelj da bi ovaj koncept mogao da postane tradicionalan te da će sugrađani moći da ga očekuju i u narednom periodu.

-Zahvalio bih se Gradu Novom Sadu, mesnoj zajednici Novo naselje, ljudima s Novog naselja, koji su se u svemu tome pronašli. Želja nam je da ovaj park zaživi. Možda napravimo neku akciju sađenja, što nam je plan. Zelenila je uvek malo- istakao je Vapenski.

Foto:NS uživo

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.