Najozbiljnija pretnja nasiljem do sada: Aleksić i njegovi opozicionari hoće fizički da spreče održavanje izbora i da Srbiju uvedu u haos!

Ili ćemo mi ići na izbore ili ih nećemo imati – kazao je Miroslav Aleksić

Lider Đilasove NATO koalicije “Srbija protiv nasilja” Miroslav Aleksić rekao je da vlast nije pristala da se svi lokalni izbori održe u istom danu.

Aleksić je ovom pretećom izjavom potvrdio da je namera đilasovaca da fizički spreče glasanje, čime vrše ozbiljna krivična dela i pokušavaju da Srbiju uvedu u totalnu anarhiju i sukobe.

Predstavnici vladajuće većine nisu prihvatili samo jedan od tri uslova opozicije, jer je protivustavan,a ostala dva su prihvaćena.Protivustavan ultimativni zahtev opozicije bio je da beogradski i izbori na lokalu budu održani na isti dan. Kolegujimu su se odazvali predstavnici svih vladajućih poslaničkih grupe: SNS, SPS, SDPS, JS, PUPS, SVM, kao i opozicione liste “Srbija protiv nasilja” i koalicije NADA.

Predstavnici poslaničke grupe “Mi – snaga naroda dr Branimir Nestorović” nisu došli na sastanak, kao ni predstavnici poslaničke grupe “Ekološki ustanak” koju prevodi Aleksandar Jovanović Ćuta.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.