Nagrađeni najuspešniji sportisti i đaci opštine Inđija

INĐIJA – Najuspešniji učenici, vukovci i istaknuti sportisti dobili su danas laptop računar kao nagradu za dobre rezultate, čime je nastavljena tradicija Opštine Inđija u podsticaju sticanja znanja i zalaganja.
Foto: Vojvodina uživo

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak nagradio je 84 učenika i tom prilikom čestitao đacima i sportistima na postignutim rezultatima. On je najavio dalju podršku inđijske opštine mladima i predstavio je mogućnosti koje im ona pruža u budućem školovanju i radu.

“Jedna od lepših stvari koje radimo jeste upravo ovo. Jer kada načinite takav korak, ka mladim ljudima i pokažete im jedan vid zahvalnosti što su dobri, vredni i marljivi učenici, sportisti i istaknuti učenici koji nisu vukovci.  71 vukovac je danas dobio laptop računar od opštine, 8 istaknutih sportista i 5 istaknutih učenika koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima a koji nisu vukovci.” istakao je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija i dodao da opština Inđija spada među tri najrazvijenije opštine kada je u pitanju podrška studentima i mladima.

Foto: Vojvodina uživo

Sada već srednjoškolcima, ali i budućim studentima, predsednik Gak rekao je da će se opština truditi da u narednim godinama dodatno uveća iznos stipendija, koje su dostigle iznos od 20 hiljada dinara i spadaju u najviše u Srbiji.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: