Moto Mrazevi nastavljaju svoju tradiciju!

RUMA – I ove godine, Moto Mrazevi nastavili su svoju tradiciju, da pomognu onima kojima je to najpotrebnije! Pored deljenja paketića korisnicima Dnevnog boravka i druženja sa mališanima na Gradskom trgu, Moto Mazevi organizovali su i humanitarnu moto žurku za Lazara Čolića.

Osim što ih spaja ljubav prema motorima, spaja ih i humanost. Uvek spremni da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Motociklisti dobre volje uvek će naći način da vam izmame osmeh i učine da makar nakratko zaboravite na svakodnevne probleme koji vas okružuju. Svojim humanim delima pomažu onima kojima je najpotrebnije, a upravo to su pokazali i Rumljani i srušili sve predrasude koje postoje!

Motociklisti opštine Ruma su u ovoj akciji pokazali kako jedno humano delo može da udruži ljude bez obzira na “boje” koje nose, kojim klubovima pripadaju, bez verskih, političkih i bilo kojih drugih podela.

Za korisnike Dnevnog boravka rumski motociklisti obezbedili su novogodišnje paketiće, a radost na licima tih mališana bila je najveća nagrada za sav uloženi trud ovih ljudi velikog srca!

Na Gradskom trgu ih je dočekao veliki broj najmlađih sugrađana koje su Moto Mrazevi počastili slatkišima, uz veselu dečiju muziku i fotografisanje na ukrašenim motorima.

Pored druženja sa mališanima i deljenja paketića, Udruženje motociklista “Trag” iz Rume, organizuje prednovogodišnju moto žurku gde će se skupljati humanitarni prilog i zarada od pića biće uplaćena u fondaciju “Budi human” za Lazara Čolića. Ulaz na žurku je slobodan, kao i hrana, a sviraće i sledeći rok bendovi:

– “The Company” – Ruma
– “ALARMANTNO STANJE” – Ruma
– “Nešto između” – Vrbas

Žurka počinje u 19 časova u Lovačkom domu u Borkovcu.

Foto: Udruženje motociklista TRAG Ruma

Kada dođete u Rumu, nemojte decu pitati da li veruju u Deda Mrazove, odgovor već znate! Vidimo se!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: