Mediji: Ruma jedan od najlepše okićenih gradova u Srbiji

RUMA – Da se opština Ruma ove godine posebno potrudila da zimske praznike učini još lepšim i šarenolikijim, osim same postavke novih ukrasa duž celog Gradskog trga, govori u prilog i velika medijska zapaženost Rume.

Svedoci smo da je grad ove godine okićen kao iz bajke i da dekoracija nije bila lepša u poslednjih nekoliko godina, a to su primetile i poznate novinske kuće, pa je Ruma još jednom tema svih vodećih srpskih medija.

Osvanuli su naslovi poput: “NOVOGODIŠNJA BAJKA U RUMI”, “Prazničnoj dekoraciji u Rumi pozavidele bi i svetske metropole”, “Novogodišnja bajka koja oduzima dah”, “Ruma sija kao Las Vegas”.

Portal 24sedam.rs prvi je primetio koliko su se čelnici opštine potrudili, pa su uputili pohvalu: “Predsednica opštine Ruma Aleksandra Ćirić doprinela je tome da građani uživaju u nesvakidašnjem spektaklu kakav do sada grad ne pamti”.

Za njima je usledio portal Objektiv, kako bi i on bio među prvima preneo svoje utiske: “Opštini Ruma na novogodišnjoj rasveti i dekoraciji ove godine mogao bi da pozavidi i Njujork!”.

Novosti su primetile da, osim dekoracije, u rumskoj opštini ima i širok asortiman dešavanja tokom predstojećih praznika: “Veliki broj sjajnih manifestacija i programa za građane organizovan je za novogodišnje i božićne praznike u Rumi.”

Srbija Danas je pozvala sve ljubitelje zimskih sportova, ali i gurmane, da posete Rumu: “Jedino što vam preostaje, jeste da posetite magični zimski bazar u Rumi i zajedno sa Rumljanima uživate u bogatoj ponudi koja je pogodna kako za najmlađe, tako i za najstarije!”

Portal NS Uživo navodi ono što je najvažnije od svega: “Ljubitelji zimskih aktivnosti imaće priliku da potpuno besplatno uživaju na klizalištu, uz zagarantovan provod i opuštenu atmosferu.”

Tu je i Kurir, sa svojim opisima: “Rumom je zavladala prava bajka tokom ovih hladnih dana”.

Iz dana u dan je sve jasnije da se Ruma menja, ali u stilu metropole i da napredak opštine prate najveće novinske kuće. Još jedan dokaz da meštani treba da budu ponosni na svoju Rumu!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: