Mnoge žene ne znaju šta žele – 5 razloga zašto se žale da danas nema normalnih muškaraca

Sve je više žena koje govore kako danas nema „normalnih“ muškaraca, a i ako ih ima svi su već zauzeti. 

Žene prvo moraju shvatiti šta je to što one smatraju za normalnog muškarca. Prema mišljenju mnogih, to je muškarac koji je dobar materijal za brak, koji lepo izgleda i naravno koji je spreman udovoljiti svojoj ženi. Svi ostali automatski spadaju u drugu kategoriju muškaraca koje mnoge žene ne smatraju vrednim.

1. Prvi razlog zašto mnoge žene smatraju da danas nema normalnih muškaraca je taj što žene imaju prevelika očekivanja od muškaraca. Sanjaju da nađu muškarca koji će im dati sve i koji neće tražiti ništa zauzvrat. Oko njih je često toliko dobrih muškaraca koji zaslužuju da se na njih obrati pažnja, ali one ih ne vide zbog svojih nerealnih očekivanja koja imaju.

2. Drugi razlog je što mnoge žene ne znaju šta žele. Često imaju nerealne kriterijume za ocenjivanje pravog muškarca. Sanjaju da pored sebe imaju jakog muškarca, a zaboravljaju da takav muškarac ne naseda na manipulacije i da ima čvrste stavove kojih se neće odreći.

3. Treći razlog je što su žene ponekad prilično površne kada je upitanju izbor muškaraca. Traže one koji će ih obasipati pažnjom i skupim poklonima, umesto da traže onoga ko će i iskreno voleti i pokloniti im svoje srce. Mnoge moderne žene ne znaju koje su to prave vrednosti koje treba da traže kod muškarca.

4. Četvrti razlog je ženska lenjost; Mnoge devojke danas sanjaju da se bogato udaju. Da nađu muža koji će im obezbediti lagodan život. Ne žele se potruditi da nešto naprave od svog života i same sebi obezbede lep život kako ne bi morale očekivati od muškarca da to uradi za njih.

5. Peti razlog je nedostatak interesa. Ako žena zaista želi sebi naći pravog muškarca, na prvom mestu treba da joj budu lični kvaliteti i način na koji se muškarac odnosi prema njoj. Materijalno obezbeđen muškarac jeste privlačna prilika, ali ništa vam ne garantuje da ćete pored njega naći sreću. Materijalne stvari brzo gube vrednost, a podrška, poverenje, iskrenost i poštovanje će uvek biti na ceni.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.