Memento mori: Dom borilačkih sportova u Novom Sadu sa najboljim uslovima u Evropi (VIDEO)

NOVI SAD – Popularnost borilačkih sportova je poslednjih godina u punom zamahu, kako u Srbiji tako i u čitavoj Evropi. Novi Sad kao jedan od borilačkih centara Srbije, prati ovaj trend.

Tome svedoči i trening centar u Sremskoj Kamenici – „Memento Mori“, gde građani imaju mogućnost da se okušaju u 6 različitih borilačkih veština, kao i nekoliko fitnes varijacija treninga.

Sala veličine 1350 kvadratnih metara, opremljena je svim potrebni rekvizitima i predstavlja jednu od najboljih sala u Evropi. Sama činjenica da se u njoj održava toliki broj različitih sportova, puno njih u isto vreme, govori da je reč o vrhunskim uslovima za sportiste.

U „Memento mori“ sportskom centru možete trenirati: „MMA“, „kick boxing“, „boxing“, „grappling“, „muay thai“, „judo“.

Foto: Gradske info

Uz ove borilačke veštine, u ovom centru imate mogućnost i da pohađate „cross fit“ treninge. Takođe svi članovi mogu da zakažu i personalne (1 na 1) treninge sa nekim od trenera. Postoji mogućnost da se koriste usluge sale, bez pomoći trenera, u terminu „open gym“, svakim radnim danom od 9-17 časova i subotom od 9-15č.

Foto: Gradske info

U ovoj sali se neretko organizuju i turniri u različitim borilačkim sportovima, a „Memento Mori“ je takođe dom „MMA“ rijalitija „Ad astra per aspera“.

U našem video prilogu možete da pogledate kako izgledaju treninzi u ovom sportskom centru, ali i da saslušate trenere Milicu i Stefana, kao i menadžera Milana, koji će vam otkriti koji su benefiti treniranja u „Memento mori“ timu.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.