logo transparend vojvodina uzivo

MDULS: Dodeljeni laptop računari Čajetini i Novoj Varoši

ČAJETINA – Državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) Đorđe Dabić, posetio je danas opštine Čajetina i Nova Varoš, gde je predstavnicima opštinskih uprava donirao po 20 laptop računara kao vid podrške razvoju i funkcionisanju elektronske uprave.

Dabić je naglasio da je sa čelnicima opština razgovarao o kapitalnim projektima koje Vlada Srbije sprovodi u Zlatiborskom upravnom okrugu.

Kako je rekao, država nikad više nije ulagala u infrastrukturu i ravnomeran razvoj svih krajeva Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. On je naveo da se radi na izgradnji i uređenju brojnih putnih pravaca na teritoriji celokupnog Zlatiborskog okruga, te naglasio da će naredne godine biti završen i autoput do Požege, što je od izuzetnog značaja za građane.

Dabić je ukazao na to da će Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave početkom naredne godine raspisati nove javne pozive za raspodelu sredstava iz Budžetskog fonda i za podršku prilikom uspostavljanja jedinstvenih upravnih mesta, te pozvao opštine Čajetina i Nova Varoš da se prijave na konkurse sa kvalitetnim projektima.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.