logo transparend vojvodina uzivo

„Mama, moram ti nešto reći. Mene je deda dodirivao i terao na razne gadosti“

BEOGRAD – „Moj otac je počinio nešto monstruozno mom detetu. Još se tresem od šoka“, priča otac napastvovane maloletnice.

 

Dragan D. (61) uhapšen je u sredu uveče u Beogradu zbog sumnje da je silovao svoju unuku (12). On je, navodno, pretio devojčici da će je ubiti ako bilo kome kaže šta joj je uradio, a prema nezvaničnim informacijama, Dragan je dva puta tokom proteklih 12 meseci obljubio devojčicu sa kojom je živeo u istoj kući.

– Molim vas da razumete da smo još u šoku. Ovo je preteško za sve nas. Moj otac je počinio nešto monstruozno mom detetu. Кada mi je supruga rekla šta se dogodilo, samo sam pao na krevet od šoka. Još se tresem – priča Dragiša, otac napastvovane maloletnice.

Brišući suze dok mu ruke podrhtavaju, ovaj neutešni čovek navodi da je pomogao policiji tokom hapšenja.

– Pobegao je od kuće kada mu je moja ćerka zapretila da će sve ispričati. Ja sam ga viđao po Banovom brdu kako se šeta i krenuo sam da ga pratim. Želeo sam da vidim gde je smešten i da odmah pozovem policiju. Sekunde su me delile da mu priđem, ali sam zahvalan Bogu što sam ostao razuman, pozvao policiju i gledao kako ga odvode – priča otac.

Majka devojčice kaže da je sa svekrom u kući bila svaki dan, kao i da nije mogla ni da pomisli šta je radio njoj iza leđa.

– Živeo je sa nama, jeo, spavao pod istim krovom. Nikada nismo primetili da je imao neke drugačije sklonosti ili namere. Čak nisam ni po svom detetu mogla da pretpostavim šta je preživela – navodi kroz suze majka devojčice.

Sve je, kako kaže, saznala kad joj je ćerka prišla hrabro, što je nju dodatno porazilo.

– Pre neko veče mi je prišla vrlo odlučna i rekla: „Mama, moram ti nešto reći. Mene je deda dodirivao i terao na razne gadosti. Dva puta nisam uspela da se oduprem i pobegnem, ali danas je pokušao opet. Zaustavila sam ga” – prepričala je ova žena.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.