logo transparend vojvodina uzivo

Deda pretukao maloletnika! Udarao ga pesnicama i štapom!

BEOGRAD – U akciji policije u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapšen je muškarac koji je sinoć oko 18 sati napao maloletno dete u hodniku zgrade na Novom Beogradu.

U Ulici Generala Ždanova u hodniku zgrade došlo je do stravičnog incidenta kada je stariji muškarac fizički napao maloletnika. Stariji čovek je tinejdžera prvo šutnuo nogom, a potom pesnicom udario u lice, nastavio je da ga udara kao bokser koji je rivala sabio u ćošak. Potom ga udara štapom. Maloletnik na sve to nije odgovarao, samo je rukama štitio glavu.

Za to vreme na ulazu se pojavljuje drugi muškarac koji na ovaj napad ostaje nem i nepomičan, a onda nastavlja svojim putem ka stepenicama. Zatim odlučuje da se vrati i kreće u raspravu sa napadačem, ali nasilje se tu ne završava. Nasilnik opet udara maloletnika štapom, preteći mu prstom. Čovek u plavom pomaže tinejdžeru da prođe dalje u zgradu zagrađujući ga.

Snimak napada objavljen je na Instagram stranici Serbialive_beograd.

 

 

„Danas je oko 18h, na Novom Beogradu u Ulici Generala Ždanova, ničim izazvan mog maloletnog sina napao komšija P. S. Malo pre toga je u ulaz zgrade ušlo i dete od osam godina koje srećom nije napadnuto. Gde mi ovo živimo !?!?!?“, pisalo je u opisu snimka.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.